Etiketter
banan, choklad, hallon, jordnötssmör, kakao, keso, kokos, ris, risifrutti, vanilj, vaniljpulver, yoghurt
Det var länge sedan jag gjorde egen risifrutti men för ett tag sen läste jag om det här receptet på den här bloggen så idag prövade jag!
Hallonrisifrutti med chokladsås
1 portion
1 dl kokt ris (jag hade råris)
1 dl yoghurt
1 msk keso
1/2 dl hallon
1 krm vaniljpulver
2 msk kokos
Chokladsås
1/2 banan
1/2 msk kakao
1 msk jordnötssmör
1 tsk vatten
1. Blanda ris, yoghurt, keso, hallon, vanilj och kokos noga. Ställ sedan in i kylen ett tag, gärna över natten.
2. Chokladsås: Mosa bananen och blanda med kakao och jordnötssmör. Häll över vattnet och blanda. Micra sedan i 30 sekunder.
3. Ät risifruttin med chokladsås!