Etiketter

, , , , , , , , ,

En fräsch och enkel sallad som är perfekt då man inte har så mycket tid eftersom att kycklingen tillagas i micron! Det låter ganska konstigt men det blir riktigt gott och det går framförallt snabbt.

Kycklingsallad med avocado och mango
2 portioner

2 kycklingfiléer
2 msk smör/flytande margarin
2 msk hackad persilja
1/2 msk soja
Sallad
1 mango (tinad, fryst mango går också bra)
1 avocado
1/2 pkt fetaost
1/2 ask coctailtomater
1/2 Rödlök
2 skivor grovt bröd
Nymalen svartpeppar

1. Micra smöret så att det smälter. Blanda sedan med persilja och soja. Strimla kycklingen i lagom stora bitar och blanda med smörblandningen. Micra sedan på högsta effekt i 3-4 minuter. Låt sedan vila tills resten är klart.

2. Dela brödskivorna i kuber och stek på hög värme i olja och smör.

3. Dela mangon och tomaterna, skiva rödlök och avocado.

4. Lägg upp sallad på en tallrik. Lägg sedan på kyckling, mango, tomat, rödlök, avocado och toppa med fetaost. Dra sedan några drag med svartpepparkvarnen.

20130223-161922.jpg